Új CT - az egyik....

A minap már említettem, hogy új csapatokban fogok kreatívkodni. Többen megkerestek, de csak kettőnek mondtam igent, mindkettőnek októberi kezdéssel.
 
 
Ezt, akkor, úgy látszott, meg is értették, most hónap végén az egyik mégiscsak el kezdett noszogatni, érdeklődni.
 
 
Ez a noszogatós pedig Rosey Posey. Nem nagyon ismertem eddig, de megnéztem a boltját, elég szép vintázsos-shabby-s készleteket gyárt. Ezért fogadtam el a meghívását
 
Sebaj, gondoltam, akkor mégis csak csinálok egy oldalt az aktuálisan megjelenő készletével.
El is készültem vele, el is küldtem neki, és itt jött a svédcsavar.
Megjelenés előtt kivette a csomagból azt a papírcsomagot, amiből én a háttérpapírt választottam. A psd-ket nem szoktam elmenteni SOHA, hisz őrült nagy helyeket foglalnak, és egyébként sem szoktam később az oldalaimhoz hozzányúlni. Teljesen feleslegesnek tartom.
 
 Csórikám szerette volna, ha kicserélem a hátteret, és úgy publikálom  a képem.
 
Írtam neki, hogy nem tudom kicserélni, de mi lenne, ha úgy tenném ki a galériákba, ha a creditekhez odaírnám, hogy a háttérpapír nem elérhető, vagy hogy nem ebben a csomagban van.
De azt mondta nem. Tegyem el magamnak a képet.
 
Na, ezen kicsit berágtam. És ha máshol nem is, de a saját blogomon úgy gondolom megmutathatom annak, aki erre nézelődik.
 
 
Patience
Kewl_Jive oldalát lifteltem köszönettel az inspirációért
 
 



 

4 megjegyzés:

evadraga írta...

Olyan gyönyörűséges oldalakat csinálsz TELÁNY!!!
RoseyPosey? Egy időben hatalmas kedvenc volt nálam a csaj.
Tessék csak igent mondani minden designer-nek, mert akkor még több oldalt fogunk Tőled látni!!! :-DD

Rucola Designs írta...

Ne haragudj, de ezt nem tudom megjegyzés nélkül megállni. Rosey Posey-nál CT-tagnak lenni igazi megtiszteltetés, a legjobb scrapbookosok közül válogathat, nem nevezném csórikámnak. De te tudod, mennyit érsz.

Lili'sMother írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Lili'sMother írta...

Ildi, én mindenkinél megtiszteltetésnek veszem, ha bevesz a csapatába. Tudod, én a mai napig nem érzem úgy, hogy jó lennék, mai napig meglepődök 1-1 GSO-n. A csórikámat pedig nem pejoratívan kell érteni (és nem egyből támadni kell), hanem, hogy elég szerencsétlen dolog az, hogy a kezünk közé ad egy csomagot, azt felhasználjuk, majd gondol egyet és megjelenés előtt kiveszi belőle. Így jártam. De most már tudni fogom, hogy kissé szeszélyes éa ilyenekre lehet tőle számítani.
És hozzáteszem, vannak emberek akiknek adok a véleményére, és vannak, akiknek nem.