Picture Designs - Sweet Life

Még a múlt hónapban keresett meg Picture Designs, hogy lenne-e kedvem a csapatához csatlakozni, mert nagyon tetszik neki a galériám. Bevallom, még sosem hallottam addig a nevét, nem tudtam, milyen stílusban dolgozik, de miután megnéztem az akkori, Scrappity Doo Dah -beli boltját, hát rögtön igent mondtam. Mit mondjak...fullos készleteket csinál az amúgy Sandra névre hallgató csajszi.
Ám csatlakozásommal egy időben be is zárta ezt a boltját, mert ebben a hónapban egy nagyobb boltban vendégeskedik néhány készletével, a ScrapMatters -nél.
Májustól pedig egy nagyobb boltban fog árulni.Picture Designs - Sweet Life


Shine
|Credits|
Picture Designs - Sweet Life
Spring Flavors: Jelly Beans by Busy Bee
Font: Stars from our eyes
Being happy with someone doesn't mean that everything about them is perfect, they can't be. It means that we know no one is perfect including ourselves so we look beyond someones imperfections and concentrate on their perfections and our happiest shines thru. As long as one's HEART is in the right place and is perfect for your liking then everything else that is near perfect or perfect about them is a bonus and everything else....secondary, they don't matter.
-Danny Santagato idézet-Nincsenek megjegyzések: