Himlő!!

Lili hasán tegnapelőtt este kijött szám szerint 6 db pötty. Meg a hátán is. Reménykedtem benne, hogy nem újra valami kiütéssel járó vírus - mondjuk ez hülyeség, mert hát a himlő is kiütéssel járó vírus, ugye -, hanem egy klassz kis barihimlő, ami már hetek óta tombol városszerte. Jó lesz már túllenni rajta. Szerencsére eddig jól vesszük az akadályokat. Nem vakarózik. Ha viszket neki, idejön hozzám és én simizem neki, ahol óhajtja a kisasszony :) Néha bevetem a mentholos hintőport, de azután jobban mocorognak neki, így inkább hanyagolom. Leginkább attól szenved, hogy itt kell ülnünk bent, ha véletlenül (elég sűrűn) el is feledkezik a tiltásomról, miszerint nem szabad idebent szaladgálni, dübögni, már elég csak ránéznem. Jó nézésem van ;)
Iszonyat, ahogy kinéz amúgy, ez persze a szépségén mit sem változtat... de még a hajas fejbőrén is, az alsó fertáján is rengeteg van. Pár már fel van hólyagosodva, de messze még a vége. Még jönnek kifelé az újak.
Szóval jól nézünk mi ki!


Persze jól oldalba is foglaltam GoldenSun - The Day After Christmas ingyenes készletével és BusyBee - Snowflake Clusters, Part 2 sablonjának felturbósításával.


Valamit nem jól csinálok....ha valaki sablont használ, nem gyorsabban kellene haladnia? Mert nekem sztem sokkal tovább tart. De ez lehet, a PS miatt van. Template-hez muszáj azt használnom, de ha saját kútfőből alkotok, akkor marad a jó öreg DSA1. Utóbbiban sokkal egyszerűbb a rétegek kezelése.

7 megjegyzés:

Tinci írta...

Jobb is a bárányhimlőn mielőbb túlesni! Szegény lányod! Jó sok a pötty! Az oldalad gyönyörű, nagyon megy neked ez a template dolog! Ugye, hogy teljesen bele lehet "szeretni"? Én GIMP- pel készítem a template oldalaimat, úgy sokkal gyorsabb.Itt találhatsz hozzá alapokat: http://rainbowgimpscrap.blogspot.com/search/label/gimpscrap%20tr%C3%BCkk%C3%B6k

Evus írta...

Ó, a kis drágám, Pöttyös Panna lett....Kitartást és gyors gyógyulást kívánok!
Az oldalad pedig gyönyörűűűűűűűűűű!

Rita(006) írta...

Bárány, tehát szelíd ez kérem, no meg amíg Lili sem béget addig nincs gond! Üzenem Neki: így is dögös csaj!
Az oldaladat mint mindig, most is imádom. A templatekkel meg nekem sem megy gyorsabban, mert én meg riktig át akarom rendezni. :)

pufiindian írta...

Mielőbbi gyógyulást, sajnos ezen át kell esni.
Remélhetőleg az Új évre már jobban lesztek.
Az oldal pedig klassz lett, még így is.

do írta...

Jobbulást! Jaj, nekem pont így nézett ki a kisebb lányom. Még a talpán is pötty volt. Kitartás! Az oldalad nagyon tetszik!

Toni írta...

Édes pöttyös a csaj! (a keresztfiam szörnyebb volt: a szeme fehérjén, a fülében, még a kuksiján is nyomultak a pöttyök. Nem látszott a bürkéje olyan pirosba nyomta. A tesóján meg volt 3 db.)Az oldalad szuper!

Unknown írta...

Tényleg jól állnak neki még ezek a fránya pöttyök is!!! :D
De komolyan, gyorsan legyetek túl rajta, jobbulást a kisasszonynak!
A sablonról meg annyit, hogy nekem egy kínlódás, kb 3x annyi idő mint simán összehozni egy oldalt.
A te oldaladon viszont nem látszik az az erőlködés ami az én teplates oldalaimon:D