CEWE 104 ~ Barátság

A Cewe 104. heti kihívásának témája a barátság. Nehéz ügy...mármint a barátság.
Jómagam igaz barátot 2 db-ot tudhatok magaménak. Ők mindketten olyanok, hogy ismerjük kérdéseinkre a másik válaszát előre, felsejlő gondolatainkat kimondja a másik, szinte, mintha egy csónakban ringatóznánk, együtt hullámzunk, egy hullámhosszon.

Lilinek is nehezen megy a barátkozás, óvónéni szerint is. Bár van 2-3 kislány, akiket emleget az oviból, de igazából a velük való játszás az udvarra korlátozódik. Ha bent vannak a csoportszobában, Lilinek kizárólag az ALKOTÁS a barátja. Teljesen más világba kerül a ragasztás, vágás, rajzolás útján, a külvilág megszűnik számára. És 2-3 gyerek mindig akad körülötte, akik ott állnak és nézik, tanulnak tőle.
Ennek valahol örülök, valahol nem.....de Ő ilyen.

Ez a kép a kis csoporttárs, Eszti szülinapi partiján készült. Akkor is és azóta is csodálkozom, hogy Eszti a barátnőjének tekinti Lilit, mert ő azóta sem emlegeti különösebben.

A felhasznált készletet egy hónapja nyertem a DST-n. Laurie Ann készleteire mindig is pályázgatok, gyönyörű pasztelles színvilágú készleteket gyárt.

Sweet On You by Laurie Ann a ScrapMatters-nél

4 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Nagyon érdekes hatású oldal klassz lett.

Era85 írta...

Igazán bájos, csajos oldal lett! Tetszik!

Rita(006) írta...

Csúcs amit a fotóval műveltél! Nagyon "klassz lett".
Lili pedig igazi művész lélek! Ő az, akinek nincs szüksége társaságra, hogy kiteljesedjék! (bár gondolom felnőttek társaságában jobban elemében van.)
Szép vasárnapot Nektek Csajok!

Toni írta...

Most elgondolkodtam. Vajon Lilinek felnőttként pont ezért lesz könnyű boldogulnia, vagy akadályozza meg a kapcsolatépítésben.
Nem a szám, hanem a minőség a fontos, ha olyan lesz mint az anyukája és lesz két együtt-hullámzós barátja, nyert ügye van!
Gyönyörű az oldalad, imádom, amit a fotóval tettél!