mleCard - Spring Chorus - Ó, kismadár

Vendégeskedésem kezdetén gyorsan bezsuppoltam pár készletet Emily-től. Szemérmetlenül! De nem maradok adós oldallal, mindből fogok neki scrap-pelni.
Ebben a Spring Chorus készletében a madarak tetszettek meg. Egyből ez a fotó jutott róla eszembe, ahol Lilinek a kezébe nyomtak egy kis galambot a tavalyi "Régi idők terén". Ijedtében csak csücsörített az ártatlan. Mármint Lili. A galambbal kapcsolatban meg csak reménykedtem, hogy nem tiszteli le Lili ruháját. Megkérdeztem a madarak gazdáját, hogy hogy bírják ezek a törékeny jószágok az egész napi kiképzést, hogy gyerek kezéből gyerek kezébe kerül? Pontos számra már nem emlékszem, de néhány tubi szokott életben is maradni .... :((
Felhasználtam még:
Tanya's template-jét és
James M. Barrie's idézetét
Éééés, első oldalam GSO-t kapott a ScrapOrchard FB oldalán!
~
Ma több készlete is megjelent Emilynek, és az iNSD alkalmából most egy csomó cucc 1$ a boltban! Nagyon be lehet most vásárolni ;)
Például:
És egy freebie mle-től a kávés készletéhez kapcsolódóan:

4 megjegyzés:

evadraga írta...

Mennyire aranyos a madárkás oldalad! :)
Szegény galambok..., micsoda trauma lehet ez nekik. Én inkább a szőrös állatokat kedvelem, és ők is engem. :D
Várom a sok-sok beígért oldalad! :)))

Toni írta...

Szomorú sorsú szárnyasok! Nem szeretem az ilyet, nagyon nem! az egy dolog, hogy a gyerekek élvezik, de élje már túl a másik oldal is! Ettől független Lili tüneményes, az oldaladon meg lebilincsel ez a ff-színes kontraszt! Csatlakozom Évámhoz, én is várakozok!

Rita(006) írta...

Édes csücsöri!!! Fantasztikus amit a fotóval műveltél!!!!!!!!!!!!
Köszi a tippeket a vásárláshoz! Megyek költekezni!

kreatívhit írta...

Az oldalad kifejezhetetlenül klassz. Minden szempontból tetszik. A történethez annyi hogy szerintem nem volna szükséges agyonfogdostatni a madarakat a gondozóknak ezt ők tudják a legjobban.