mleCard - Bloom & Grow - Odakint

Szombaton megejtettük az anya-lánya pikniket véégre, valahára. A kocsi hátulja és Lili öle tele volt a biciklivel, mert persze, aaaazt muszáj volt Szolnokról Kenderesre elcűgölni.
A közeli büfében vettünk kaját, Lilinek hot-dogot, anyának sült kolbit mustárral és pihe-puha kenyérrel, dessszertnek epret. Leterítettük a ligetben a kis kockás piknik pokrócot és már ettünk is. Utána Lili bicózott, anya növesztette a háját és fotózott ezt azt. Aztán szombat délután lévén fel-feltűntek gyerekek anyával, apával, nagyszülőkkel. Lili mindegyikkel barátkozott, kommunikációs problémája nem volt. Jól éreztük magunkat, majd jómagam 3 órányi aktív semmittevés után hazamenetet hirdettem.
A mókuskeréken már valamivel ügyesebb volt, mint tavaly, bár a láb alatti pörgés most is inkább nevetésre ingerelte....meg talán érdekesebb volt, amit alatta vélt látni. Talán azt nézte, mitől pörög alatta a henger?

mleCard legújabb készlete ma jelent meg a ScrapOrchard-nál. Újra csudaédes elemeket tartalmaz és 4 betűkészlet is tartozik hozzá.
Camijo template

Az a csíkos papír nagyon csábított, de most próbáltam szolídabbat pakolni :)

3 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Nagyon élvezszet a beszámolód! Köszönöm! (igazán gyakrabban írhatnál!) A fotók remekül sikerültek, nem különben mint az oldalad!

pufiindian írta...

Én is nagyon szeretem olvasni, hogy mivel szórakoztok. Így kivülről csuda vidámnak tűnik ez az anya-lánya páros. Azt kívánom,hogy még nagyon sokáig élvezhesd ezeket a pillanatokat.
Közben azért az oldalad is megdicsérem, épp olyan vidám, mint a beszámoló.

Toni írta...

Nem először állapítom meg, hogy Lilinek a szivárvány összes színe jól áll! Nekem meg az áll jól, ha olvashatlak :)