mleCard - Cup'o Joe - ...mert kávé kell!

Májusban Emily-nél, más néven mleCard-nál vendégeskedem. Nagyon örülök a lehetőségnek, hisz a Scraporchard-os lányok fantasztikus készleteket készítenek. Nem titkolom, nagyon szeretnék az ő ú.m. vérkeringésükbe bekerülni. Viszont nagyon megválogatják, kit engednek be. Nagyon tetszenek az oldalak is, amiket a galériájukban látok. Nem tudom, mi ennek a stílusnak a neve, de annyira egyediek! Szeretnék én is hasonlóakat, de úgy érzem, valahogy eddig még nem jött össze, pedig vannak rajzos készleteim. Nagy csodálója vagyok pl. gonewiththewind oldlalainak. 
Emily első készlete, ami a kezembe került, kávés témájú. Napi 1-2 az adagom abelőle. Reggel kell egy bivalyerős, mert szervezetem beindításához is szükséges. Délután már csak az íze miatt iszom egy kortyot.
A fotó netes természetesen, a template pedig Amy Martin-é
mleCard-Cup'o Joe, ami most mindössze 1$

3 megjegyzés:

Toni írta...

Tud nagyon az 'elfújtaaszél'! A rigós oldala extázis! Kávézós oldalad kicsit más, mint amit eddig szoktam, ezért is tök jós! Remélem teljesül az álmod, és bekerülsz az áhított csapatba!

Puzsi írta...

Még egy pom-pom lány, aki szurkol Neked, hogy valóra váljon ez az álmod! Oldalad csudiszép, tetszik!

Rita(006) írta...

Yesssss! Csillagos ötös az oldalad, és ez a stílus nekem is nagyon bejövős! (abban bíztam, mire ideérek, valaki nevén nevezi hogyan is hívják ezt a stílust)
Ó és tudd én is ott állok a pálya széllén a pom-pomjaimmal drukkolni Neked!