Az utolsó csoportkép Ida nénivel

Kérdésekre válaszok:

Puzsi: Igen, meghatódott :) És nem volt egyedül ezzel. Egyik kislánynak dadus az anyukája, egyenesen kimenekült a szobából, mikor látta mire készülök, "én ezt nézni sem bírom" felkiáltással- és ő is könnyezett

Treza: Ida néni felhívott még otthonról is, ugyanis ott fedezte fel, hogy hátul is van folytatása a versnek. Közölte, hogy sír ...mondtam, ez volt a cél :)

Timcsi: Polcon van, a ped.napra készített kockánkkal együtt.

BD: Úgy vettem észre -sajnos- hogy nem mindenki érzett késztetést búcsúajándékot adni. Még az sem, akinek szintén Iduka volt az óvónője, mikor kicsi volt, és most az ő lányát is nevelte. Furcsa ez nekem....talán öreg vagyok és mások a mércéim?

A csoporttól amúgy még kapott egy terítőt, amire az összes gyerek keresztneve rá van hímezve, kaspót, virágot, másik óvónéni meg csinált egy albumot, amibe a gyerekek rajzait tette fényképpel együtt. 

És mellékesen...fényképezőt 1 anyukán kívül senki nem vitt, pedig tündéri műsort adtak elő a gyerekek. Az az 1 szem meg a műsor végén kérdezte meg tétován, hogy csináljon egy utolsó csoportképet? NANÁ!
De ezek minősége is.....sztem maszatos volt a lencséje. 
De videózott egy anyuka, majd meglátom, az milyen minőségű és hogy tudok belőle képet csiholni? 
Jelzem, Lili rendesen megsiratta Iduka nénit....

5 megjegyzés:

treza írta...

Háááát, lehet, öregek vagyunk :) csak mert a csanában is kb. mi vittünk kis meglepit Karácsony előtt az óvónéniknek...hülye egy világ a mostani.
DE nézd, ezen a fotón is Lili igyekszik legközelebb telepedni Ida nénihez, mennyi szeretetet adott és kapott Általa; és ez a lényeg!

Secima írta...

Azért így is szép emlék lesz ez, főleg Iduka néninek, de Lilinek és neked is.

Névtelen írta...

Nem csodálom, hogy voltak könnyek, nagyon szép ajándékot csináltál!!!
Egyébként nálunk sem szívesen adnak a szülők, Fanniéknak ez az utolsó ovis éve, és van aki közölte, hogy ő ilyen baromságra nem költ....mármint egy ajándékra a 4 évért amit a gyerekeinkkel töltöttek az óvónők. És hozzáteszem, tényleg a második anyjukként.

Tinci írta...

Nézz be hozzám, van egy kis meglepim számodra!

Puzsi írta...

Nekem nem volt Iduka néni az óvónénim, de én is megkönnyeztem a bejegyzésedet, pedig nem vagyok egy bőgős, bocsánat sírós-fajta... Lehet, hogy tényleg öregek vagyunk már és szentimentálisak? Vagy inkább normálisak!