Liebster Blog Award

Még február elején lepett meg Gólya ezzel a díjjal, amit nagyon szépen köszönök Neki!
Örültem és furcsállottam, mikor azt írta, inspirálom....Istenem...én???...1 éve még csak csetlettem-botlottam a scrap-ben, sőt, én még mindig ezt a botladozást, útkeresést érzem. Most meg azt mondja egy ifjú Titán, hogy én inspirálom. Mintha nem is rólam lenne szó, hanem másról ...
Mikor screppelek, kisdiáknak érzem magam, nem olyannak, akit követ akárki is.
...
Mikor szkreppelek, kicsinek, törpének érzem magam, miután megnézem Mumure oldalait /galériája ITT/. Imádom a lányairól készült képeket (meg az összeset), kedvelem őt magát is, van humora a csajnak és még kedves is.
Itt jegyzem meg, hogy a blogját érdemes követni, rengeteg ingyencuccot szokott belinkelni!
...
...és itt és most szabályt szegek!
Mert azok ezek
"-Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van."
...
The rules are simple and as following:
>It's a blog award handed over to your favourite 1-5 blogs, that has less than 100 followers.
>The award is passed on to the 1-5, by commenting on their blog. Telling them that their blog is one of your favorites and that it has been chosen for the Liebster Blog award.
>The one who receives the award posts the link to the person who gave it to them, and five of his/hers favorite blogs with less than 100 readers

Hát én KONKRÉTAN csak egyetlen blogot, az Ő blogját jelölöm meg ... az okokat nem firtatom, de úgy nagyjából benne vannak Gólya posztjában is.
Maryse biztos, hogy örül neki!
Maryse acceptez mon amour!

1 megjegyzés:

Mumure írta...

Thank you so much,it's very much appreciated ;o)
Köszönöm!