mleCard - Sweet Safari - Egy nehéz nap után

Szeretjük az állatkertet. Legyen az bárhol. Minden alkalommal, mikor elmegyünk a környékünkön találhatók valamelyikébe, az újdonság varázsával hat ránk, mintha először mennénk oda. Kissé meglepetten olvastam a hírt, miszerint az Abonyi Vadaspark elköltözik. Nem egyezik a tulaj (mert ez egy magánzoo) és az önkormányzat a területen. Abony nem is tudja, mit veszít majd ezzel. És hogy hová megy? Vagy Lajosmizse, vagy Cegléd. Előbbi nagy butaság lenne -szerintem-, mert Kecskemét ott van egy köpésre. Cegléd meg egy kompromisszumos megoldásnak számítana. A nyáron még biztos elmegyünk elbúcsúzni tőle.

Mint ahogy lassan búcsúzhatok a májusi vendéglátó designeremtől, Emily-től is. Még a jövő héten kiad egy készletet, amit már csak erősen remélek, hogy elérhető lesz a számomra. Ezt az állatkertes oldalamat egy tavalyi készletével, a Sweet Safari-val készítettem, amit vigasztalásul kaptam tőle anno.... Direkt ezért választottam ezt a boltjából, mert sok állat van benne az ilyen jellegű emlékek megörökítéséhez.
Template: HoneyBee Cheryl azaz gonewiththewind!

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Nagyon cukiság! Szuperek a rajzolt elemek az oldaladon!

Rita(006) írta...

Hogy kidőlt egyem a szívét! Remek oldal lett a mozgalmas, színes nap megörökítéséhez!

Toni írta...

Olyan édesen KO!!!! Imádom az ilyen képeket! Jippi az oldalad! bent van minden: látvány, mozgalom, sztori!

erzsocica írta...

Nagyon szuper és fárasztó egy ilyen nap. Zolcsi is mindig elalszik egy ilyen kirándulás után. Klasszul felpakoltad az elemeket, tisztára hagyományosnak néz ki!