PsychoZoe - Wild Blueberry - Elvarázsolva

A CEWE 103. kihívásának feladata az volt, hogy dolgozzunk kedvencünk készletével. Tulajdonképpen ebbe a könnyűnek tűnő kihívásba majdnem belezavarodtam....ugyanis nincsen kedvencem! Vannak boltok, ahol jól ki tudnék költekezni, de az nem lenne adott designerhez köthető. Még a template-esek közül sem tudnék már kiemelni egyetlen személyt sem, mert a készlet stílusától függ, kinek a sablonját keresem meg hozzá....

Ezt a készletet azért választottam végül, mert ebbe a töredezett háttérbe még a megjelenésekor beleszerettem, függetlenül attól, hogy lila - ami nem az én színem. De most, hogy ct tag lettem PsychoZoe-nál, ezt a készletét muszáj volt legelőször megdolgoznom.
Nem a legkedvesebb nekem (mert ugyebár nincsen olyanom), de valamiből screppelnem kellett, ugye.

Kedvencem amúgy a ScrapOrchard és az MScrap összes designere, a SweetShoppe szintén azt a stílust képviseli, ami nagyon bejön mostanában nekem.

Szóval így született meg ez az oldal a Cewére

Daphadilly Art - Daphne Age One alpha
BusyBee - INSD template2
Wild Blueberry by PsychozoeDesigns

3 megjegyzés:

nine írta...

BEAUTIFUL!!!!

Rita(006) írta...

Na tényleg nem csoda a szerelem háttér és közted. (alakulóba van énköztem is hasonló iránta!) Egyet kell értenem Gólyával, én hozzá se mernék nyúlni eme remek háttérhez, max. képernyővédőnek raknám fel. Úgy tuti nem rontok az összhatáson.

Pertine írta...

:) Gratuláltam már hivatalosan is? :)) Csapattárs, csúcs amit a lilába varázsoltál!