BettieeScrap - Chocolate mania ~ Édességmániás

Visítani tud 1-1 falat csokiért vagy cukorért. Eszméletlen mennyiségeket meg bírna enni, ha hagynám. De nem hagyom, mert tiszta zizi lesz utána a Kisasszony. Az meg csak feszültséget szül és kiabálok... Komolyan...a kávémba való csokit fel kellett tennem a polc tetejére, mert nagyon fogyott, és csak akkor döbbentem rá, miért is, mikor Lilit láttam flangálni egy kockával a kezében. Azóta a hűtő legfelső polcán, legbelül tartom a csokikat. És mindig, mikor Lilit a kis székével látom közlekedni, gyanakvó leszek és erősen figyelek.
Mert ez a nő mindenre képes lenne...
Betti legújabb készlete is egy ilyen sütizabáló képnek adott otthont. Nagyon fincsi készlet, teli minden földi jóval.

4 megjegyzés:

krisssz írta...

hihihi:))) A mi Lilink is pont ilyen:) A vicc, hogy Blanka meg nem. Szereti ő is, de ilyen "abnormális" módon. Úgy látszik, a Lilik ilyenek:) Szép lett az oldal a naaaaaaaaaagy fotóval:)

Toni írta...

Kolosszális a kis csokifaló! Csokira közömbös vagyok, viszont nincs cukrászda biztonságba tőlem! Ráadásnak nyertem egy anyóst, aki úgy süt, mint a nap! Vesztemre! Nagyon puszi az oldalad!

kreatívhit írta...

Még jó hogy nemrég értünk haza a fagyizóból.Bár azért egy kis csoki nem ártana:)))

Rita(006) írta...

Ismét bizonyságot kaptam arról a tényről, hogy Lili hihetetlen jófej!(nem minthogyha bizonytalan lettem volna ebben) Az oldalad pedig olyan ínycsiklandó, hogy most megyek én is a dugi csokijaimhoz dézsmálni! :)