River-Rose Designs, a meglepetés CT-m

Múlt héten, mikor értesítést kaptam, hogy Suzy bevett a nyári csapatába, szinte eszem-menten örültem. Na, azóta is, nem arról van szó.
Csak másnap kaptam Bobbie-tól, alias River-Rose-tól egy levelet, hogy ő is szívesen lát a csapatában. Csak néztem értelmesen. Ugyanis el is felejtettem, hogy akkor, mikor Suzy-hoz jelentkeztem, Bobbie-hoz is. Gondoltam, hátha kettőből egy befogad...:)
Erre mindkettő. Úgyhogy egyik transzból a másikba estem.
River-Rose-nak hasonlóak a készletei, amik a FunkyPlaygroud-on találhatóak, jó kis hybrid stílusú oldalakat lehet belőlük rittyenteni. De gyárt template-eket, stílusokat, betűket, úgyhogy univerzális a csaj.

Első készletem, amiből scrappelhettem, a Secret Family Recipe. Meg annak a template-je, meg a Scrap Essentials Photo Masks. Ja, mert azokat is gyárt, igen. :)

Az általam gyártott oldalakkal nem vagyok megelégedve. Az epres még csak hagyján, de a birkás...szerintem túlpakoltam, ha lehet ilyet mondani.
Íme az oldalak:
A fotópöndörítés egy action, nem az én munkám sajnos!

Ez a kép a Kecskeméti Vadasparkban készült. Kettő db kimondhatatlanul rámenős birka jóformán addig zaklatta Lilit, míg az összes maradék állateledelt ki nem csikarták tőle. A gonosz anya meg jókat derült.

És a Secret Family Recipe készlet:


És a maszkok:

1 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Jó az.. nincs az túl pakolva.