CEWE 107 ~ Gyors menet

Most már igazán kíváncsian várom, milyen kihívásokat ötlik még ki Krissz. Mert ez a mostani sem volt semmi számomra. Rendelkezem egy baromi lassú géppel, rengeteg készlettel és fotóval, egy mínuszos Photoshop-os tudással és akkor csináljak fél óra alatt oldalt.
Adott volt egy oldal, amit már rég elmentettem magamnak, mint inspirációt. Adott egy imádatos Captivated Visions készlet....és akkor nekiugrottam! Azzal a progival, amivel kezdtem a scrapbookot -anno-, a Serif Digital Scrapbook Artist-tal.
Ugyanis a liftelendő kép kiválasztásakor eszembe sem jutott, hogy én ilyen gömbölyded sarkokat nem is tudok PS-ban!
Aztán csak kerestem, matattam a készletben és pakoltam a papírra, csak pakoltam és pakoltam. Közben bénáztam és szentségeltem és szidtam magam és a programfejlesztőket, hogy miért richtig ellentétes paranccsal oldanak meg dolgokat, mint a PS-ban. De konkrétan még azon is gondolkodtam, hogy itt a DSA-ban hogy is van a másolás-beillesztés? Csak néztem bambán az ikonokat.
Úgyhogy kicsit túlléptem a 30 percet, de le is vontam magamban ezek miatt a bakik miatt.

A végeredmény viszont nem rossz...sőt!...közeledik nagyon ahhoz a stílushoz, amit én annyira, de annyira szeretnék MAGAMTÓL csinálni.
|Credits|

És itt ez a gyönyörűség, amit lifteltem, sajnos nem tudom, kitől :(

3 megjegyzés:

altalena írta...

Hűűű Imádom!!! Nagyon szeretem én is ezt a stílust, és hogy 30 perc alatt elkészült, gratulálok! Gyönyörű lett az oldal:)

kreatívhit írta...

Nagyon jól sikerült.

Toni írta...

csucsa lett kincs, és simán lennék a helyedbe!