SO - A fél hatos kép

Krissz újra lázba hozta a jó népet a Cewe 108.kihívásával. Csütörtökön fél 6-kor kellett fotózni, majd azt köríteni. Vártam az időpontot, mégis felkészületlen voltam. Nem fullos akkumulátorral rendelkező fényképezőgéppel mentem le Lilivel a játszóra, és amíg én kísérleteztem, próbálgattam olyan fotót lőni, amin Lili éles, a háttér meg elmosódott, addig az a maradék kakaó ki is fogyott /erről szól a text is/. Utána csak nyöszörgött, félig nyomta ki az obit, a kijelzője meg sötét maradt, nem exponált. Máskor is csinált már így, remélem, valóban csak akksi baja van ilyenkor.
Így az utolsó használható képem 17:26-kor készült -a fotó adatai szerint-, közel a megadott időponthoz.


A kép egyben a ScrapOrchard Twisted lift kihívására is készült, ahol scrapper@heart My Wish for You oldalát kellett csavargatva liftelni


Amiből én dolgoztam: AnnaBV - Live like you Mean it készlete. Már jó pár hónapja, hogy nyertem Anna boltjába egy kis vásárlási lehetőséget, akkor szereztem e készletét. Imádnivaló az összese!

3 megjegyzés:

treza írta...

Imádom ezt a fotót, ahogy Lili kiugrik az elmosódott háttérből...benne van a bringázás valódi lendületessége! Szerintem Krisssz engedékeny lesz, az a pár perc ide vagy oda... :)

kreatívhit írta...

Ez a bringás frenetikus.Totál pompás oldal.

Toni írta...

Itt is mondom mennyire imádom! Nagyon kedvenc kategória!