SuzyQ ~ Lullaby Girl Too - Szépem

Úgy érzem magam kb., mint a gyerekek abban a millió, színes kis labdával telerakott ketrecben. Csak nevetek és nevetek (persze magamban) és fürdök a sok színes készletében Suzy-nak.
Heti 2 oldal/2 készlet készítése a minimum. Azt hiszem, be kell szereznem egy winchestert dokkolóval, mert nem fogja bírni az, ami most van .

A képek még karácsony reggelén készültek. Óvónénink úgy búcsúzott az utolsó együtt töltött nap után a nyári szünet előtt, hogy ezen a nyáron olyan rengeteget fognak változni a gyerekek, hogy ősszel be kell mindenkinek mutatkoznia. Eltűnnek a babás vonások. És figyelem...azóta is figyelem Lili arcát. Mikor alszik, teljesen más lesz. Elernyed a szája, arca, ezáltal olyan, de olyan babás  lesz, hogy mást nem tudok tenni, csak óvatosan simizem.
Ilyenkor teljesen úgy néz ki, mint az alvó 1 éves Lilim.
Talán a háttér választás nem a legjobb, elég zsúfolt lett a kép, de "saaaajnos", ragaszkodtam ehhez :P. Mikor készen lettem az oldallal és .jpg-ként elmentettem, .psd-t töröltem, akkor villant be, hogy talán fekete-fehér képpekkel is meg kellett volna próbálni. De ez is tetszik...

Nincsenek megjegyzések: