SuzyQ - Land of teaching ~ Úszni járunk

Először is, szolg.közl. Nem tudom, hogy varázsoltam el a megjegyzési lehetőséget, de nem tudom visszacsinálni. Mint ahogy nem tudom eltüntetni a megosztási gombokat sem, amiknek értelmét sem látom, mivel FB-on nem tudok vele megosztani. Evvan... Majd felveszem a kapcsit Mulder nyomozóval és kiderítjük a bibit.

Suzynak eme készlete, a Land of teaching éppen kapóra jött, ugyanis már 2 hete, hogy Lili úszni tanul. Hetente 1 nap nyílt, ilyenkor a szülők is bemehetnek bámészkodni. Csináltam hát sok-sok képet, hogy ez a momentum is fennmaradjon az utókornak és a kedves (és nem annyira kedves) rokonoknak.
Még egy hét és vége a tanfolyamnak, imádatának újabb tárgyával, konkrétan Laci bá'-val, az oktatóval, még ennyi ideig andaloghat kéz a kézben, még ennyi ideig köttetheti meg vele a köpenye övét (mintha ő nem tudná), és ennyi ideig csünghetnek a vízben a nyakán, mint a szőlőszemek a fürtön.
Vagyis, ha nem fog megtanulni úszni rendesen (és sajnos jó úton halad efelé), akkor- jövőre-vele-ugyanitt!A készlet amúgy egy másik alapkészlet alternatívája. Annak a neve: Land of Learning