PhotoCowGirl ~ April Grab Bag - Nagyapám

Hónapokkal ezelőtt, jó apám holmijait rendezgetve rábukkantam egy fotóra. Meg van barnulva, és egy katona van rajta a nagy képen.
Nagyapám.
Körbe több apró fotó. Katonák egyenruhában két oldalon,  a kép felső részén talán a császári és királyi vezérek, középen I. Ferenc József császár maga is ott van. Szédítő a képre néznem, mint egy időutazás.
A fotó hátoldalán pedig a fotográfusról infók:
Sajnos, a kép készítésének évét nem sikerült kiderítenem. Talán a katonaruha lehet támpont, az I. Világháború környékére teszem. A kép egy rétegekből álló papírra van ragasztva, de ez a 6 réteg papír már válik el egymástól, lehet pörgetni a lapokat, mint egy könyvet. Meg sem merem ragasztani, mert félek, rosszat teszek vele a képnek. Nagy kincs ez nekem.....
 
Ebből készítettem oldalt most
A template is, a betűk is, a készlet is Photocowgirl ~ April Grab Bag (Grandma's Cottage) tartalma. Kicsi készlet, de szép, ami mától kapható a GingerScrap boltjában

4 megjegyzés:

Era85 írta...

Mesés oldal kerekedett belőle! Nagyon izgalmas lehetett a régi holmik között dúrni, majd az ott talált kincsekből alkotni!!!! Nagyon jól összehoztad!

kreatívhit írta...

Nagyon klassz különleges lett az oldal! Szép hétvégét nektek.

millu írta...

Nagyon különleges oldal,szépen kidolgozott.A fotók szenzációsak.

Pertine írta...

Ááá, mekkora dolog ilyet felfedezni a holmik között! Ezek tényleg kincsek! Hát még az oldal!