SWEETDIGI - Pureté ~ Múlt, jelen, jövő

Vannak kedvenc template készítőim. Ilyen a naaaagy kedvenc Cindy Schneider, Nanie, BusyBee vagy Wendy. És mostantól PhotocowGirl, akinek ugyan CT tagja vagyok, ám egyre több olyan sabloncsomagja kerül a kezembe, aminek tartalmát egytől-egyig fel is használom. Amanda Flower Shop templetes csomagjának harmadik darabját használtam ehhez a szintén virágba borult oldalhoz, amihez a készletet SweetDigi biztosította. 
A Pureté csomag szépséges pasztell színeket tartalmaz, amit SweetDigitől már megszokhattunk.
És Amanda template-jei újra
Ám sajnos egy másik CT tagságomat készülök lemondani :( Muszáj meglépnem ezt, mert egyrészről az egyre inkább ránk törő szabadtéri programok gyarapodása miatt egyre kevesebb időt leszek hajlandó screppel tölteni. És azzal sem vagyok elégedett, amit kiad nekünk, hogy dolgozzunk vele.
Másrészről az így felszabadult idővel a maradék designereimnek több oldalt készíthetek a készleteivel. Nem szeretek összecsapni egy oldalt sem, nem a mennyiséget, hanem a minőséget választom. Nem akarok mindenhol megfelelni, nekem tökéletesen megfelel az 1 oldal/1-2 nap felállás. Persze, mikor itthon voltam, más volt nekem is, de most nem tudok ellenállni Lili olyan gyakori "deje-deje" invitálásának, miközben a mutatóujjával hívogat. Olyankor 36°C-on olvadok.
Szóval lépni kell előre!

5 megjegyzés:

Tinci írta...

Azta, ez az oldal nagyon tetszik! Tökéletes elrendezés, árnyékolás!
A CT tagságokért meg ne aggódj, néha a kevesebb több!

evadraga írta...

Ez gyönyörű oldal lett Nóra!!! Elájulok, hogy mennyire tudsz!
Azt meg te érzed, hogy mennyit akarsz, de az a tervező biztos vagyok benne, hogy nagyot veszít általad, mert otthagyod.
De, itt a tavasz, és menjetek játszani! :)))

kreatívhit írta...

Mennyire kedves szép oldal.Nagyon jól sikerült.

Era85 írta...

Nagyon szép lett!!!

Ne aggódj a ct tagság miatt, jól döntöttél! :)

Toni írta...

Felállva tapsolok a hozzáállásodért! Teljesen igazad van! A kis deje-deje meg az együtt töltött tavasz fontosabb, mint egy nyögve összetákolt oldal!
Különben elbűvölt az oldal. Ha az alapját nézem, meg néhány kiegészítőjét azt mondanám télbe hajló őszi és a tavasszal, meg a naphajú kicsúr lánnyal egy vibrálóan klassz, fincsi oldalt sütöttél! Kiroáááá!