Közeledik

Ahogy közeledik Lili születésnapja, úgy jönnek újra elő az emlékek. Mintha minden évben újra és újra átélném, átérezném a szülés előtti heteket, napokat, órákat. De mivel imádtam a pocakomban hordani, imádtam a szülőcsatornában is, gyönyörű, megismételhetetlen emlékeim maradnak mindig is.
Az oldalamon ez csak ez zanzásított sztori, a teljes ITT olvasható el.
És a születéses oldalaknak ezzel még bizonyára nem lesz vége.
GSO by Dida - thanks!
És véééégre, megtanultam, hogy lehet a szöveget általam megadott alakba írni!! Már szinte hónapok óta próbálgatom, szenvedek vele, pedig egy pofonegyszerű leírás a "kezemben" volt, csak rá kellett volna keresni BonFire blogján. Valódi PS biblia az ő blogja!

A készlet, amit használtam EMS Arts - This Day igazi emlékezős készlet a CSD boltjából

6 megjegyzés:

Janka írta...

A FB-on szúrtam ki az oldalad messziről :) IMÁDOM!!! Fantasztikus ez az elrendezés, ahogy egy-egy kis díszítéssel megtámogatod a szöveget. Jaj, csak áradozni tudok róla! :)

kreatívhit írta...

Sok szép munkádat láttam már a cewén.Most ide is ide értem.További szép hetet.

Gólya írta...

Nagyon szép lett ez az oldalad (is). EZ nekem is meg van így örökítve (már amire emlékszem), de nekem is hasonlóan egyszerű volt a szülés. Csak a 40 hét nem volt egy nászmenet, sajnos...

millu írta...

Ez szenzációs lett,nagyon vágyok én is egy ilyen stílusúra,de a fogalmazással van némi problémám.

treza írta...

Mindig imádtam a születéstörténeteket, a Tiétek is egy csoda! Pláne így megszkreppelve!!!
A PS-okítós blog ajánlást köszönöm, ez lesz a bibliám, h áttérjek a gimp-ről végre.

Toni írta...

Az én szüléstörténetem horrorhoz hasonlítható, azt nem igazán osztanám meg később a gyerekemmel! A tiéd remekszabott és gyönyörűen testetöltött, hogy dobálózzak ilyen szakszavakkal :)