SWEETDIGI - Moments partagés - Közös pillanatok

Múlt szerdán megejtettük az 5 éves státusz vizsgálatot. Igaz, csak az első felén, a védőnői vizsgálaton vagyunk túl. Vagyis Lili. Volt látás-, hallásvizsgálat, vérnyomás-, súly- és magasságmérés, kérdőív különböző hülye kérdésekkel, rajzoltatás, tornáztatás, meg a fene sem tudja mi még. Még majd a gyerekorvos is ad egy papírt a saját vizsgálata után, amivel majd a suliba kell jelentkezni...2 év múlva. Nem értettem meg az Istennek sem, mi köze az 5. életévnek a sulihoz? De a védőnő felvilágosított, hogy ez a vizsgálat a mérvadó, a szentírás, nem tudni miért. Klassz....
Ezen a napon kaptam meg SweetDigi újabb csodaszép készletét is, a Moments Partagés-t, ami ma jelenik meg a DMS boltjában
És a készlet:

4 megjegyzés:

Toni írta...

Még egy agyonmagyarázott, biztos okos érvekkel alátámasztható agymenés :) Miért nem mindjárt az egyetemre felvételiztetik? Kettőt egy kalap alatt :) Az oldalad pazar!!!!

kreatívhit írta...

Nagyon tetszik az oldal.A sulis dologhoz nem tudok hozzászólni sajna.De ebben az országban sok minden fura számomra amúgy is.

Evus írta...

De gyönyörűen pakolásztál, finom, légies, imádom!

Rita(006) írta...

Ez megint valami új követelmény, nekünk a kisebbiknél (erre még emlékszem) 6 éves vizsgálat volt! (ó vagy lehet, hogy csak én felejtettem el 5 évesen vinni, és 1 év eltelte után jelentem csak meg vele? simán el tudom képzelni :))
Az oldalad óriási! Utólag ezeket a történeteket nem rakod rá, hogy Lilinek megmaradjon?