PhotoCowGirl - Somewhere Lucky

A minap beszélgettünk kolléganőmmel. Feltett egy kérdést -Mikor voltál legboldogabb az életben?, amire én azonnal rávágtam a választ, hogy -Hát most.
Aztán elgondolkodtam.....mennyire hiányoznak az átkocsmázott, hangosan-röhögvevinnyogós esték a barátokkal, a nyugodt délelőttök a strandon, a reggeli békés lustulások, még az is, hogy esténként nem alhatok a fal mellett, térdemet a falnak támasztva.
Úgyhogy javítottam....tulajdonképpen mindig az aktuális időben vagyok boldog ..... tehét mindörökké MOST!
Most van helyette óvatos sörözés a számítógép előtt, nehogy másnap fájjon a fejem (mert most már, ha egyik nap szeszkót iszom, másnap fejgörcs...ennyi) és ingerült legyek.
Most van árgus szemekkel figyelés minden apró mozzanatra, szemem, mint a sasé, állandóan les és zoomol.
Most van esténként Lililáb a bordáim közt, vörös hajzuhatag a pofámba csiklandozva és néha hajnalonta édes gyereknevetés, mikor Lili szépet álmodik és kineveti....
Szerencsés....

|Credits|
Ma jelentek meg GingerScraps-nél PhotoCowGirl csomagjai is, kapásból 3
és amit kaptunk hpozzá készlet
Somewhere Lucky by Wyld Web Designs

3 megjegyzés:

Gólya írta...

A boldogságunk csak rajtunk múlik sokszor azonban hajlamosak vagyunk akörülmények áldozatai lenni és elfelejteni értékelni az apró kis precious momenteket.
Örülök, hogy jól vagy/tok/!
Szupi az oldal is!

erzsocica írta...

Szupi oldal lett, és a gondolatmenet...így változik meg az ember élete az évek folyamán. De hát ez az élet rendje- szokták mondani a bölcsek és okosok.
Tetszik ez a template, amit választottál!

millu írta...

Nagyon szuper lett ez az oldal.Valahogy nem tudtam mit kezdeni ezzel a készlettel,remélem a következő jobban bejön.