Liebster Blog Award 2.

Szánom-bánom bűnömet, de ezt nyilvánosan még meg sem köszöntem! Nyugodtan rúgjatok fenéken.
Ugyanis Gólya után Tinci és Treza is felruháztak ezzel a díjjal, még februárban. Jól esik minden elismerés, mert nem vagyok a szavak embere, de úgy látszik, rizsa nélkül is tartja valaki valamire a képeimet.
HÁLÁS KÖSZÖNET ezért!
Az általam felrúgandó szabályok a következők:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
No, már most. A múltkor 1 embernek adatm tovább, és most sem 3-nak.
Az egyik Millu. Nagyon ügyes screppernek tartom, aki ráadásul többféle stílussal is elboldogul. Viszont elég kevés önbizalommal bír, áhítja a visszajelzéseket, megerősítéseket. Ezt a célt szolgálja, hogy tőlem is megkapja a díjat.
A következőkben pedig Pertinet, Timbopot és Timcsit szeretném jelölni a díjjal, mert ATC-ben verhetetlenek! Textúrában is nagyokat alkotnak, viszont ne adjon nekik senki lila készletet, mert azt nagyon nem komálják!


2 megjegyzés:

millu írta...

Jaj,köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy,hogy próbálsz lelket önteni belém,a díjat is köszi.Valóban kevés az önbizalmam,pont ezért vágyok a visszajelzésekre.

Pertine írta...

Banyek.., mekkora skizo' lehet ez a Pertine-Timcsi-Timbop.. :D
De tuti, hogy komálja a blogdíjat!

Köszi-Puszi!