CSD - Star Song Studio ~ Cherry Kisses + CEWE 100

Kicsit elfelejtettem hírt adni arról, hogy múlt héten volt a CEWE 100. kihívása, amit Krissz vezényel le mindig. Terelget, tanítgat minket és csepegteti a reményt, hogy egyszer talán mi is kiaknázzuk a PS lehetőségeit.
Jómagam a 49. hetinél csatlakoztam, mikor a hagyományos scrap-re leginkább hasonlító oldalt kellett készíteni. Akkori oldalam
Nem is olyan borzasztó, bár az árnyékok elég élesek. De mondjuk azt, hogy közel volt a lámpa, éles volt a megvilágítás ;) Ezt még a DSA-val csináltam, azóta ezt a progit csak a DaisyTrail-re való feltöltésre használom....
Nyernem a CEWE-n pedig először és eleddig utoljára az 52. héten sikerült.
De sebaj, nem a nyeremény, a részvétel a fontos! (már amikor részt veszek)
A 100. kihívásra Krissz ékszerfotóit kellett felhasználni, bááármilyen formában. Ezt úgy oldottam meg, hogy a StarSongStudio ~ Cherry Kisses készletéből megcsináltam a CT munkámat, azt feltöltöttem a galériákba, majd a cseresznyéket lecseréltem az üvegekre és azt a képet meg feltöltöttem a CEWE-re.

PhotoCowGirl - Extreme cluster templates

És így mindenki jól lakott.
Olyannyira gazdálkodnom kell az időmmel, hogy még egy ct-met visszamondtam. A CSD-s és Gingeres csapat nagyon tetszik, SweetDigi készleteivel is meg vagyok elégedve, és a felszabadult időmet meg OKC-kra fordíthatom, ha nem csavargásra.

4 megjegyzés:

Margó írta...

Szeretem az oldalad színeit, a fotóid, és ez most egy szuper ötletes megoldás a kihívásra!

do írta...

Zseniális megoldás, ha nem árulod el a megfejtést, még mindig keresném a két kép közti különbséget :D

Era85 írta...

Húúú, nagyon állati! Nekem sem tűnt fel a különbség! Nagyon jó lett!!!

Toni írta...

Ügyi vagy bébi és ezzel fogadjunk nem mondtam újságot!