GS újabb template kihívása

Ezek a lányok pörögnek, mint Jevgenyij Pljusenko a jégen. Nem is havi 1, hanem havi 2 kihívásuk van sablonból is. Szeretem, így hát vittem a 2.-ra is oldalt. Egy újabb igazi vegyes felvágottat. Gingeres készletekből van már jócskán, így már a dolgom is könnyebb.
A fotót az Abonyi Zoo-ban sikerült összehozni, a tavalyi ovis kirándulás alkalmával. Nagy grimaszkirály ez a zebra, ám amikor fotózni kezdtem volna...pofa=alapállás lett. Egy anyuka-társ segítségével -aki fűvel kecsegtette a csíkost, mire az ilyen és ehhez hasonló pofákat vágott- csak sikerült összehozni e képet.

|Credits|
Photocowgirl - Lil Bit Country
Photocowgirl - Denim Crush
Photocowgirl - Barren Beauty
Photocowgirl - Chocolate Kisses
Photocowgirl - April Grab Bag
PsychoZoe - OOh La La Artsy
HKdesigns - Daily
EllieLash - Everyday Blessing
 
Nagy siker a képem, hiszen a GS-en is nevezték a Hét képe címre (ez már a 3. oldalam), és október vége óta végre a DaisyTrail-en is kiemelt oldal lett. Ennek is nagyon örülök, hisz régebben elég sűrűn zsebre tehettem itt a kis sárga kupát, ám manapság nem kaptam...:( De az oda feltöltött  képeket nézegetve azt látom, hogy szépen fejlődnek az ottani lányok, egyre szebb képeket gyártanak, ami viszont jóóó! Sokszor csak ilyen-olyan össze-vissza oldalakat láttam, ám kinőtték magukat ebből.

6 megjegyzés:

altalena írta...

Gratulálok, ez az oldalad is tényleg csúcs!!! :)

Margó írta...

Örülök, hogy kicsit összegeztél ezzel a fotóddal és oldaladdal kapcsolatban, gratulálok a sikerekhez!!! Szerintem is szenzációs ez a zebra-fotód és maga az oldal is!

Osli írta...

Nem csoda, hogy kiemelték! Tényleg nagy showman ez a zebra és tuti kis oldal kerekedett a fotójával!

Toni írta...

Jó volt a tanáruk :) A zebra meg nagyon állat!!!

nine írta...

Congratulations! It's nice to be featured!!! XOXOXO

Secima írta...

Gratulálok! Nem csak a fotód zseniális, hanem az oldal is nagyszerűen sikerült. :)
Most már nekünk is megint el kellene menni Abonyba.